Play-Your-Story Polski Serwer RPG! Wysokie Zarobki!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Nick:
Ilość RP:
Co wprowadziłbyś jako Supporter?:
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań):
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?:
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie):
Twoja kultura osobista 0-10:
Twój poziom ortografii 0-10:
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?:
Podania piszemy tutaj !
Nick: rasiztowskYY_
Ilość RP: 250
Co wprowadziłbyś jako Supporter?: Wprowadziłbym bardzo dobrą obsługę graczy ( pomaganie im ).
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań):Nazywam się Kamil Mordarski. Mam 15 lat i uczęszczam do II klasy szkoły gimnazjalnej. Jestem wysokim, dobrze zbudowanym mężczyzną, o krótkich blond włosach. Mam niebieskie oczy i codziennie u mnie na twarzy widnieje szeroki uśmiech, ale zdarzają się też dni kiedy humor mi nie dopisuje i wtedy ten uśmiech znika z mojej twarzy.
Kiedy zdarzy się, że ktoś ma jakiś problem albo kłopot zawsze staram się mu jak najlepiej pomóc. Jestem człowiekiem spokojnym, otwartym i szczerym. Ta szczerość niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugie osoby. Ja jednak uważam, że każdy powinien być z drugą osobą szczery i powiedzieć jej co myśli w danej sytuacji. Wnoszę pogodny nastrój w moim otoczeniu, razem z przyjaciółmi nie potrafię się nudzić. Zawsze potrafimy znaleźć sobie ciekawe zajęcie.
Ale jak każdy człowiek posiadam również wady. Jedną z nich jest niestety lenistwo. Staram się z tym walczyć jak tylko mogę. Najlepiej pomaga mi w tym moja mama i siostra, które pilnują żebym więcej czasu poświęcał nauce i czytaniu książek. Nie zawsze jestem tym zachwycony i złoszczę się na nie za to, ale wiem że mają rację.
Moje zainteresowania są ciekawe, ponieważ bardzo lubię grać w siatkówkę, pływać, tańczyć i bawić się do samego rana. Jednak moim głównym zainteresowaniem jest muzyka i komputer.
Uwielbiam słuchać hip-hopu i techno, dlatego często wyjeżdżam z kumplami na kilkudniowe imprezy muzyczne. Komputer to dla mnie okno na świat. Bardzo lubię rozmawiać na czacie i poznawać różnych ludzi. Często spotykam tam osoby, od których dowiaduję się różnych ciekawych rzeczy, jednym słowem łączę przyjemne z pożytecznym. Choć bardzo lubię pracować z komputerem to staram się nie spędzać przy nim zbyt dużo czasu.
Jestem zabawną i komunikatywną osobą. Myślę, że potrafiłbym zachować się w każdej sytuacji. Wiem, iż aby przetrwać w życiu muszę zdobyć wykształcenie, dlatego nigdy się nie poddaję, zawsze dążę do celu nawet w trudnych sytuacjach!
Mam wielu przyjaciół w tym kilku sprawdzonych i myślę, że jestem ogólnie lubiany gdyż na co dzień spotykam się z wieloma gestami sympatii, które staram się odwzajemniać
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?:
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie):Wysokie.
Twoja kultura osobista 0-10: 10/10
Twój poziom ortografii 0-10: 10/10
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?: Jestem świadomy tego obowiązku.
Pozdrawiam rasiztowskYY_
Nick: $$Error404
Ilość RP: aktualnie 425 (cały czas rosną, mój cel 1000 na razie)
Co wprowadziłbyś jako Supporter?: Na pewno, chciałbym żeby ludzie na serwerze byli ogarnięci, nie chciałbym żeby źle się zachowywali to jest oczywiste, no i ogólnie żeby była dobra atmosfera:)
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań): Mam na imię Arek. Mam 16 lat w tym roku (rocznik 2001). Mieszkam w Nowym Sączu. Jestem blondynem, niskim, ale dobrze zbudowanym. Moim hobby jest piłka nożna, gram w klubie Sandecja Nowy Sącz jako środkowy pomocnik. Aktualnie przygotowywuję się do testów gimnazjalnych. Mogę dodać to, że Interesuję się grami komputerowymi, a także autami. Byłem już moderatorem na kilku serwerach, ale nie do końca pamiętam wszystkie komendy, lecz myślę że bardzo szybko sobie je przypomnę. Sądzę, że tyle wystarczy, jak coś mogę jeszcze dopisać przydatne rzeczy.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?: 2-5h
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie): Teraz? Myślę że Średnie, sporo czasu minęło od ostatniej mojej rangi jako Moderator. Sądzę, że na okres próbny dałbym radę i przypomniał sobie wszystkie rzeczy
Twoja kultura osobista 0-10: Myślę, że 9
Twój poziom ortografii 0-10: 10
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?: Tak, jestem tego świadomy jaki to obowiązek i myślę że nie zawiodę.
Ostatnio edytowany przez Error404 (2017-01-06 19:26:23)
Nick: Fokus243
Ilość RP: 369
Co wprowadziłbyś jako Supporter?: głównie to pomysły na nowe eventy oraz szybkie tempo w dawaniu pomocy.
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań): Jestem Patryk. Mam 16 lat i chodzę do 1kl technikum. Dostałem się na spedytora mundurowego,według mnie jest to świetny kierunek. Na codzień staram się pomagać rodzinie w codziennych obowiązkach. Głównie pomagam przy samochodach,ponieważ bardzo mnie to kręci. Z moich zainteresowań najbardziej przypadają mi gry komputerowe oraz konsolowe,jazda na rowerze oraz różnorodne sporty. Z komputerowych gier najwięcej czasu poświecam dla MTA,na konsoli GTA V. Ulubionym sportem jest siatkówka,w którą pogrywam spontanicznie,lecz dostałem się do szkolnej drużyny i czekam na różnorodne turnieje. Na codzień jestem osobą spokojną, podchodzę do wszystkiego spontanicznie, mam duże poczucie humoru, jak i dystans do siebie. Jestem osobą,która zawsze wysłuchuje innej osoby,nieważne,czy młodszej,czy starszej. Potrafię się także przyznać do błędu,nie jestem osobą,która kłamie,czy zrzuca winę na innych. Staram się rozwiązywać różnorodne konflikty.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?: do 2-3h
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie): wysokie
Twoja kultura osobista 0-10: 9
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?: Tak,ponieważ miałem już doświadczenie na tej randze. Wiem,że nie zawalę sprawy i wybór mnie na moderatora nie będzie złym pomysłem.
Ostatnio edytowany przez fokus243 (2017-01-06 19:27:00)
Nick:sodzik2002
Ilość RP:1361
Co wprowadziłbyś jako Supporter?: Wprowadził bym Oświatową Straż Pożarną
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań):
Mam na imie Adrian. Mam 14 lat. Moim hobby jest Informatyka.Bardzo lubię słuchać muzyki.
Charakter mam dosyć zróżnicowany. Czasem siedzę cicho i z nikim nie rozmawiam.
Moim ulubionym sportem jest piłka ręczna i piłka nożna.
Interesuje się grami komputerowymi.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?: od 7h do 9h
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie):Niskie
Twoja kultura osobista 0-10:7,5
Twój poziom ortografii 0-10: 8,5
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?: TAK jestem ŚWIADOMY
Nick:Rico2069
Ilość RP:48
Co wprowadziłbyś jako Supporter?: jako supporter wprowadziłbym dobrą atmosferę jako gracz i supporter
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań): Mam na imię Miłosz mam lat 17 chodzę do szkoły zawodowej na kierunku fryzjer, lubię robić sobie dziwne fryzury farbować włos jak i obcinać włosy znajomym zawsze jestem chętny do pomocy a gdy nie potrafię czegoś wykonać proszę osobę starsza o pomoc by móc na następny raz już wiedzieć jak to zrobić
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?:tyle co zacząłem grę tutaj ale na komputerze spędzam jakieś 5/6 godzin dziennie więc bardzo sporo mókłbym poświecić 3/4 tego czasu na grę na serwerze i pomocy innym
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie): wysokie
Twoja kultura osobista 0-10: 10
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?: tak jestem tego świadomy i wiem czego chcę się podjąć
Nick: popek12
Ilość RP: 202 ( rośnie )
Co wprowadziłbyś jako Supporter?: Przede wszystkim kulturę którą posiadam, i dużo fajnych eventów
Bym postarał się jakbym tylką mógł. Bym robił dużo wyścigów i pomagał bym graczą
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań): WItam mam 13 lat i mieszkam w niedużym mieście. Na codzień gram w MTA.
Nazywam się Ksawier . Mam 13 lat i przeszedłem do I klasy szkoły gimnazjalniej . Zdarzają się też dni kiedy humor mi nie dopisuje,gdy ktoś ma jakiś problem albo kłopot zawsze staram się mu jak najlepiej pomóc. Jestem człowiekiem spokojnym, otwartym i szczerym. Ta szczerość niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugie osoby. Lubię pomagać innym . W MTA gram już ponad 3 lata i znam całą mapkę.
Zajmuje się na codzień w lato piłką nożną ale interesuje się grami komputerowymi typu RPG.
Wiem jacy są niektórzy gracze w MTA już miałem nie raz taki przypadek gdzie Ja nie tp kogoś a ktoś już skarge pisze.
Jestem bardzo cierpliwy i lubie jezdzić autami w MTA . Szczerze serwer już mi się spodobał chociaż nie gram dużo.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?: 5h dziennie
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie): Wysokie , byłem już nieraz Ceo oraz Supproterem
Twoja kultura osobista 0-10: 9/10
Twój poziom ortografii 0-10: 9/10
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?: Tak wiem jak to trzeba się natrudzić . Trzeba być wytrzymałym i pomagać innym, bo przecież na tyle graczy za mało administracji !
Pozdrawiam Serdecznie całą administracje!
Nick: ^MrRudy
Ilość RP: 751
Co wprowadziłbyś jako Supporter?: wprowadzil bym nowe pojazdy do salonów organizowalbym dużo eventów.konkursów i pomagałbym przy pracowaniu z serwerem
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań): Mam na imię Mateusz mam 15 lat w tym roku stuknie 16.Gram na społecznosci MTA 6LAT.Uwielbiam robić dużo eventów pomagać graczą na serwerach RPG i także na innych serwerach.Jestem moderatorem na serwerze ITS your world.posiadalem kiedys serwer RPG na ktorym gralo dziennie po 20/30 graczy.Jestem ogarniętym graczem jak i człowiekiem.chcialbym zostac moderatorem serwera.Lubie uprawiać duzo sportu a najbardziej grać w piłkę nożną.zdobylem 2 miejsce na lidze jurajskiej w ogrodziencu.dobrze się uczem i dobrze szanuje rodzinę.gdybym dostał się na range moderatora bardzo bym się cieszył moja dziewczyna ze mną zerwala i z tego powodu mi smutno a chociarz mialbym jakąs zabawe na waszym serwerze.Uwielbielbiam administrację tego serwera ponieważ są bardzo aktywni spątaniczni i robią bardzo ciekawe i interesujące eventy/konkursy.proszę o pozytywne rozpatrzenie mej prośby na rangę supporta.Z tego co napisalem bedzie coś błędów ponieważ to jak i z mojej winy i winy sprzętu.Pozdrawiam jako Gracz ^MrRudy cieplo i gorąco.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?: cały dzień
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie) :średnie
Twoja kultura osobista 0-10: 8/10
Twój poziom ortografii 0-10: 7/10
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?:Tak jestem swiadomy tego jaki to jest obowiązek
Nick: Yanium
Ilość RP: 243 (rośnie)
Co wprowadziłbyś jako Supporter?: Napewno zmniejszył opór dzieci na ulicy (sam nie jestes dorosły, ale mówię tutaj o tych co jeżdzą i ciagle w kogoś wjeżdzają.
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań): Coś o sobie ? No nie wiem, jeżeli chodzi o świat realny to lubię grać w piłkę, interesuje się samochodami a szczególnie Low-Riderami. W wolnym czasie lubię pograć na komputerze a obecnie chodzę do 1 klasy liceum. Spędzam czas ze znajomymi.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?: W czasie wolnym mogę nawet zasiąść i nie schodzić do wieczora, a gdy chodzę do szkoły to na pewno co najmniej 4 godziny.
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie): Sam nie potrafię ocenić ale myślę ze waham się pomiędzy średnim a wysokim.
Twoja kultura osobista 0-10: 7-8 Ja jestem kulturalny :D
Twój poziom ortografii 0-10: 10 Same piąteczki z tego mam
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?: Jak najbardziej, tym bardziej że nie tylko tutaj staram się o takową range gdyż było już kilka poważniejszych serwerów gdzie również chciałem być moderatorem, a na niektórych nawet byłem :)
Dziękuje to wszystko
Nick: nexus
Ilość RP: 604
Co wprowadziłbyś jako Supporter?:jako supporter wprowadziłbym dobrą atmosferę jako gracz i supporter
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań):Mam imię Paweł. Mam 14 lat. Moim hobby jest Informatyka.Bardzo lubię słuchać muzyki.
Charakter mam dosyć zróżnicowany. Czasem siedzę cicho i z nikim nie rozmawiam.
Moim ulubionym sportem jest piłka ręczna i piłka nożna.
Interesuje się grami komputerowymi.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?:około 6-7godzin dziennie
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie):średnie
Twoja kultura osobista 0-10:8-10
Twój poziom ortografii 0-10:7-10
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?:Jak najbardziej, tym bardziej że nie tylko tutaj staram się o takową range gdyż było już kilka poważniejszych serwerów gdzie również chciałem być moderatorem, a na niektórych nawet byłem
To by było wszystko o mnie,Dziękuje.
Nick: CJHoonda
Ilość RP: 231
Co wprowadziłbyś jako Supporter?: Kulturę oraz miłą rozgrywkę na tym super serwerze.
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań): Mam na imie Adrian. Mam 16 lat. Pochodzę z małego miasta "Ostrołęka". Interesuje się motoryzacją oraz motocykalmi. Gdy zaczynam jakąś prace kończę ją w 100%. Jestem bardzo pomocny, uprzejmy oraz spokojny można poweidzieć ze jestem zamknięty w sobie. Chorowałem na bardzo złą chorobe nie będe pisał szczegółów ponieważ, Dzieci które by przeczytały moje podanie by wyzywały mnie na serwerze, bardzo chętny jestem do pomocy.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?: Przesiaduje po 3/2h na tym serwerze.
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie): Średnie ponieważ, mogę czegoś nie wiedzieć lub no tak jakby powiedzieć NIE UMIEĆ.
Twoja kultura osobista 0-10: 9/10 Ponieważ jestem uprzejmy oraz nie lubię wtrącać się w kłutnie.
Twój poziom ortografii 0-10: 9/10 Czasem mogę się pomylić.
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?: Tak, jestem świadomy tego co to oznacza "SUPPORT". Trzeba graczom pomagac a nie sie obijać każdy potrzebuje jakiegoś wsparcia, pomocy lub też jakieś pytanie ma do administracji. Od tego jest administracja która zawsze pomoże!
WYMAGANIA NA SUPPORTERA :
★ Wiek minimum 14-15 lat.=14lat.
★ Nienagannego Zachowania.=Nieposiadam.
★ Kulturę Osobistą.=Posiadam 8,9/10.
★ Staż na Serwerze minimum 3-4 dni.=Posiadam.
★ Wymagane 250 RP.=Posiadam 1087.
★ Dobry kontakt z graczami oraz Administracją.=Zdaje mi się ża ja posiadam dobry kontakt do ludzi jak oni do mnie.
★ Umiejętność opanowania się.=Posiadam.
★ Znajomość graczy, serwera oraz Administracji.=Posiadam.
★ Spędzanie minimum 2 godzin dziennie na serwerze.=Bezproblemowo.
Nick:Kamo2090
Ilość RP:1087
Co wprowadziłbyś jako Supporter?:Przestrzeganie regulaminu oraz jeżdzenie przepisowo.Jazda nie przepisowa to mandat np.500pln
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań):Jeżeli chodzi o świat to uprawiam lekkoatletyke dokładniej bieganie jest to moją pasją i hobby a jak mowa tu o hobby to jeszcze nim jest gra w gry wyscigowe narazie tylko gralem w nfs i bardzo podoba mi się MTA:SA.Bardzo lubie pościgi policji ale jeszcze musi byś przestrzeganie regulaminu.Mogę jeszcze powiedziec ze lubię pomagać ludzią w grze jak i naprawdę.Nie wiem co jeszczę by tu powiedziec o sobie ale mogę to że bardzo lubie jezdzic na hulajnodze wyczynowej mam 1,64cm 14lat.Mieszkam w woj.Pomorskim.Dla mnie to wszystko:)
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?:Na serwerze spędzam nawet +5h w dni szkolne to może 3h jezeli by było trzeba mogę być wiecej.
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie):Moim zdaniem jest średnie.Wysokie(zaawansowane) to taka osoba co gra conajmniej 10lat zna kazdy zakątek mapy na pamiec ja jedynie znam LS,SF.
Twoja kultura osobista 0-10:8,9/10
Twój poziom ortografii 0-10:8,9/10
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?=Tak jestem tego światom,jeżeli bym trafil na support to bym dbał o ten serwer jak najbardziej umiem.
Ostatnio edytowany przez Kamo2090 (2017-01-06 20:20:34)
Nick: TheDragonOFLegend
Ilość RP: 123 ale mam cel zrobić Chalenge 1k Rp(Jutro zedytuję na poprawną liczbę ,ponieważ nie gram dziś już na kompie)
Co wprowadziłbyś jako Supporter?:Na pewno Kulturę, Szybką pomoc
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań):A więc tak:
-Jestem Patryk Mam 14 lat mieszkam na Podlasiu.
-Chodzę do 2 gimnazjum , i Pomagam innym
-Lubię być przydatny i zachęcany do pomocy
-Na codzień (Tak jak prawie każdy) chodzę do szkoły , Gram na kompie
-Lubię Gry komputerowe jak i informatykę (moim mażeniem jest pójść do szkoły mundurowej , Lub być testerem Gier.)
-Chętnie wykonuję swoją pracę , nie podaje się gdy coś mi nie wychodzi
-Bardzo podoba mi się grafiką w MTA , Jak i was serwer , Mam 700minut na serwie chyba , albo więcej
-W przyszłości mam plan założenia serwera w Hurtworld
- Bardzo się staram żeby każdy mnie lubił na serwie jak i w realnym życiu.
-Ten serwer mnie inspiruje do tworzenia skryptów lub pluginów do innych gier( Jeżeli takie serwery mają powstawać to czemu nie , Żawsze będę reklamował ten serwer )
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?:To zależy od dnia , dziś spędziłem około 4h , ale dla was mogę spędzać nawet 7h
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie):No mistrzem to ja nie jestem , Średnie
Twoja kultura osobista 0-10:10:10
Twój poziom ortografii 0-10:9-10 , czasami się mylę jak każdy
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?:Tak wiem o tym bardzo , Będę mocno się starał jeżeli mnie przyjmiecie
Uwaga : Jeżeli jest jakiś błąd ortograficzny , albo coś idiotycznie napisanego To proszę nie zwracać na to uwagi , ponieważ jestem na telefonie i mam google słownik , który przekształca to co napisałem
Bardzo mi zależy, chociaż dużo jest osób chętnych ,Oni też się starają o Supporta
Prosiłbym o poprawne rozpatrzenie mojego podania jak i innych
Powodzenia chłopaki/dziewczyny
Ostatnio edytowany przez TheDragonOFLegend (2017-01-06 20:33:39)
Nick: xViperegg
Ilość RP: 169 (rośnie i urośnie)
Co wprowadziłbyś jako Supporter?: Nowe i unikalne eventy, pomagałbym każdemu graczowi oraz dopilnował, aby PYS grało się lepiej!
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań): Mam na imię Rafał i mam 14 lat. Mieszkam w miejscowości Łask, która położona jest dokładnie 32km od Łodzi. Na co dzień uczę się, lecz znajduje również czas na granie na komputerze. Spędzam przy nim dużo czasu, gdyż chciałbym zostać informatykiem/programistą. Interesuje się nie tylko tym, a również ciężarówkami. Dużo gram również w Euro Truck Simulator 2 i ciężarówki nawet mnie zainteresowały. Zawsze, gdy gdzieś jechałem lubiłem na nie spoglądać jak przejeżdżały obok, a nawet tata mojego kolegi poznanego na pewnym serwerze ma swoją firmę i on "wtajemniczył" mnie w ten temat. Również poza komputerem mam bardzo dużo kolegów. Spotykam się z nimi dość często, lecz najczęściej w lato, teraz podczas zimy zerwaliśmy kontakt oprócz szkoły, gdzie chodzę z nimi do klasy. Z kolegami lubimy sobie trochę poświrować w świecie realnym. Wracając do tematu komputera to każdy w klasie nazywa mnie informatykiem, w sumie to nie dziwie się, bo oni nie potrafią tak naprawdę nic w porównaniu ze mną. Zawsze na komputer znajduję czas po szkole, a moją ulubioną grą jest właśnie MTA. Od całkiem nie dawna zajmuje się tworzeniem skryptów w *.lua i nawet mi to wychodzi, a w przyszłości chciałbym otworzyć swój własny serwer, lecz na to jeszcze w życiu znajdę czas.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?: 2h - 3h, w dni wolne nawet więcej!
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie): Wysokie, a wręcz bardzo wysokie.
Twoja kultura osobista 0-10: Oceniam ją na 8, gdyż zdarza mi się czasami zdenerwować, lecz nie okazuje jakoś tego publicznie.
Twój poziom ortografii 0-10: Ją oceniam na 9 i pół.
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?: Tak, jestem świadom. Już nie raz przekonałem się co to znaczy.
Mam nadzieję, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.
Pozdrawiam, Rafał (xViperegg).
Nick: NotBad
Ilość RP: 900
Co wprowadziłbyś jako Supporter?:Przyjemną Grę oraz miłą atmosferę
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań):am na imię Michał. Interesuję się muzyką oraz motoryzacją. Jestem osobą uczciwą i szczerą. Lubię pomagać innym. Szybko się uczę nowych rzeczy. Zawsze to co robię wykonuję dokładnie i starannie. Lubię pracować z innymi w grupach, potrafię się podporządkować rozkazom. Jestem spokojny, nie używam wulgaryzmów i wyzwisk. Nigdy się nie poddaję bo wiem żeby coś osiągnąć trzeba na to zapracować. Potrafię przyznać się do swoich błędów i przyjąć konsekwencje.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?:3-5H Dziennie.
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie):Jakby było bardzo wysokie , dałbym bardzo wysokie ale jest wysokie więc pisze Wysokie.
Twoja kultura osobista 0-10: 9/10
Twój poziom ortografii 0-10:10/10
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?: Tak oczywiście że jestem .
Dodaje Wszystkie Komendy Jakie ogarniam
/vth [ID] - tepa auto do siebie
/tt [ID] - tepasz się do gracza
/th [ID] - tepasz gracza do siebie
/p [Model] - respisz pojazd
/cv [Model] - też respisz pojazd
/ac [Chat Administracji]
/pj [ID] - paintjob
/tune [ID] - ID tune
/daj.ogp - dajesz RP
/a,m,r - chat środkowy administratorów
/info - piszesz informacje o serwerze
/cc - czyścisz chat
To wszystkie które znam znam troszkę więcej ale nie chce mi się już pisać !
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez PanLoading1337 (2017-01-06 22:15:51)
Nick:Chmielo
Ilość RP:0
Co wprowadziłbyś jako Supporter:Napewno kulture na serwerze oraz bym pilnował żeby gracze mieli kogoś do pomocy i zeby niektórzy nie odwalali.
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań):Mam na imię Kuba mam 18 lat chodzę do II klasy Technikum.Interesuje się motoryzacją,muzyką oraz rolnictwem.Czasami jak czas pozwala gram w rożne gierki np:(cs.go,mta,spin tires,fifa (15,17),forza horizon 3,gta 5 oraz wiele wiele innych).Czasami też składam tuninguje silniki samochodowe aktualnie mam już 95% skonczonego silnika Toyoty Supry który z 320 koni ma 1345.A czasami robię w garazu skrzynie basowe do pokoju lub też samochodu.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?:od 2-6 godzin.
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie):Wysokie
Twoja kultura osobista 0-10:10
Twój poziom ortografii 0-10:10
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?:Tak zdaje z tego sobie sprawie ale jak wspomnialem wyzej mam bardzo duże doswiadczenie.
Pozdrawiam Chmielo
Nick:DaMiX
Ilość RP:700 i cały czas rośnie!
Co wprowadziłbyś jako Supporter?:Dużo Ważnych rzeczy dla serwera!
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań):Witam mam na imię Damian.Mam 13 lat. Mieszkam w województwie Świętokrzyskim. Mieszkam na małej wsi.Bardzo często gram w piłkę interesuję się motoryzacją i informatyką.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?: 2-4
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie):Średnie
Twoja kultura osobista 0-10:10
Twój poziom ortografii 0-10:8.5
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?:Tak!
Nick:MiszQ
Ilość RP:700 rośnie.
Co wprowadziłbyś jako Supporter?:Byłem i ogarniam komendy i co mogę a czego nie.
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań):Mam na imię Marcin mam 17 lat. Chodzę do szkoły i na płatne praktyki. Najbardziej lubię pić herbatę i kawę. W szkole pomagam innym w zadaniach. Interesuje się Wiadomościami i Sportem. Lubię pracować przy samochodach i traktorach. Chodzę na siłownie by dobrze wyglądać i jem tylko zdrowe rzeczy. Pokonuje duże dystansy rowerem z kolegami. Gotuje również obiady dla mojej rodziny:). Lubię też oglądać w telewizji horrory i dramaty.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?:3-4h
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie):Wysokie
Twoja kultura osobista 0-10:9
Twój poziom ortografii 0-10:8
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?:Tak na innych serwerach byłem chwalony za to ,że tak trwale opiekuje się serwerem. Mogę też reklamować po innych serwach.
Nick: Kozak098
Ilość RP: 1200
Co wprowadziłbyś jako Supporter?: Chciałbym żeby gracze mieli dobrą opinie o tym Serwerze. Pomagałbym początkującym i zarówno tym doświadczonym. Ale też bym upominał graczy którzy zachowują się źle
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań): Nazywam się Marcin Kozak, mam 15 lat. Mieszkam w małej miejscowości na Podkarpaciu. Moje hobby to sport i muzyka. Lubie spotykać się z przyjaciółmi. Jestem człowiekiem spokojnym i pomocnym, w MTA gram już około 3 lata. Znam na pamięć całą mapę San Andreas. Słucham rapu oraz techno. Jestem osobą pozytywną i komunikatywną. Myślę, że, że administracja mnie szybko polubi. Myślę, że potrafiłbym zachować się w każdej sytuacji. Mam nadzieję, że moje podanie będzie rozpatrzone pozytywnie.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?: 3-6H
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie): Myślę, że jest ono wysokie, ponieważ bylem dopiero moderatorem.
Twoja kultura osobista 0-10: 10/10
Twój poziom ortografii 0-10: 10/10
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?:Tak jestem świadomy, myślę, że dam z siebie wszytko i sobie poradzę.
Nick: maciek20020041
Ilość RP: 1063
Co wprowadziłbyś jako Supporter?: porzondek na servie
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań):Nazywam się Maciek halicki, mam 16 lat. Mieszkam w Białymstoku. Moje hobby to Komputer i muzyka. Lubie spotykać się z przyjaciółmi. Jestem człowiekiem spokojnym i pomocnym, w MTA gram już około 1,5 roku. Znam na pamięć całą mapę San Andreas. Słucham
Basu i trapu i rapu . Jestem osobą pozytywną i komunikatywną. Myślę, że, że administracja mnie Bardzo polubi. Mam nadzieję, że moje podanie będzie rozpatrzone pozytywnie.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?: od 4 do 10
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie): Średnie
Twoja kultura osobista 0-10: 9
Twój poziom ortografii 0-10: 9
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?: tak
Nick: Janusz
Ilość RP: 865
Co wprowadziłbyś jako Supporter?: Nic ponieważ nie mam pomysłów co wprowadzać
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań): Mam na Imię Darek, chodze do klasy I technikum na kierunku wiertnika, jestem spokojny i opanowany moje hobby to jazda na BMXie oraz parkour, jestem singlem od 3 miesięcy nie szukam związku gram w MTA od 3 lat. Lubię słuchać muzyki a najbardziej QBIKa, Verby, Sylwi Przybysz oraz Gimpera moja ulubiona piosenka to jest QBIK - 4 Pory Roku a dróga ulubiona to Verba - Młode Wilki 12.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?: Sam nie wiem ale chyba z 3 lub 4 godziny
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie): Średnie
Twoja kultura osobista 0-10:7/10
Twój poziom ortografii 0-10:8/10
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?: Tak jestem świadom obowiązku który biore na siebie kiedy zostane Supportem i doceniam osoby które też były Suppoterami.
Nick:thedude123
Ilość RP:1332
Co wprowadziłbyś jako Supporter?: Nie wprowadzał bym za dużo ponieważ regulamin jest bardzo dobrze ułożony aczkolwiek w praktyce coś bym może dodał
Coś o sobie (minimum 10 złożonych zdań):Nazywam się Damian i mam 16 lat. Jestem graczem opanowanym i w brew pozorom poważny. Nie lubię gdy gracze nie przestrzegają regulaminu i staram się takich ludzi prostować. Lubię grać w zespole i słucham się wyższych rang. Szybko się uczę. Lubię grać w mta.
Ile czasu dziennie spędzasz na serwerze?: od 3 do 7 h
Jakie jest twoje doświadczenie?(Wysokie,Średnie,Niskie):Średnie
Twoja kultura osobista 0-10:9/10
Twój poziom ortografii 0-10:9/10
Czy jesteś świadom, że jest to duży obowiązek?:Tak jestem świadom i podchodzę do tego bardzo poważnie
POZDRAWIAM ADMINISTRACJE !!
Ostatnio edytowany przez thedude123 (2017-01-07 18:21:02)
Wyniki w Ogłoszeniach !!!
Gratuluję