Play-Your-Story Polski Serwer RPG! Wysokie Zarobki!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Serial:
Nick:
Imię
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak (proszę opisać gdzie, kiedy i jaka funkcja była pełniona)
Kilka zdań o sobie:
Dlaczego Ty:
Ilość godzin przegranych na serwerze:
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?:
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin)
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: (dokładna ilość godzin)
Podania Piszemy Pod Podaniem
Serial: 505EB2A410B1281C32A0336618A56333
Nick: BeQu
Imię: Jakub
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak (proszę opisać gdzie, kiedy i jaka funkcja była pełniona): Nie
Kilka zdań o sobie: Witam całą Administrację , i wszystkich czytających to . Mam na imię Jakub , i mam 11 lat . Lubię grać w GTA ( MTA / SAMP ). Spędzam dużo czasu na tym serwerze , i mógł bym kontrolować , co się dzieje na serwerze , poprzez rangę SAPD .
Dlaczego Ty: Nigdy nie byłem w jakiejś Frakcji ,np. publicznej , albo jakoś tak . Na innych serwerach , zawsze bawiłem się w policjanta , i zatrzymywałem ludzi , i ich sprawdzałem.
Ilość godzin przegranych na serwerze: 4 - 6 ( jakoś tak. Z rangą SAPD , będe dłużej przebywał na serwerze )
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?: 6/10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin): w niektóre wolne dni ,spędzam nawet na grę 8 godzin.
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: (dokładna ilość godzin): 5 godzin , z przerwami. ( typu. obiad i tp.)
Nick:JCOB
Imię Kuba
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: tak ASAPD przez jeden dzień więc mam juz doświadczenie
Kilka zdań o sobie:
Dlaczego Ty: Ponieważ nigdy nie pełniłem żadnej funkcji, a chciałbym troche pościgać przestępców i interesuje się policją od dłuższego czasu na różnych serwerach (przepraszam za wszelkie błędy ortograficzne)
Ilość godzin przegranych na serwerze: F5 nie działa
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?:5
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: 10h
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: 5h
Czy zapoznałeś/ zapoznałaś się z Kodeksem Karnym :PlayYour-Story Tak
Czy zapoznałeś/zapoznałaś się z regulaminem Szkoły Policyjnej San Andreas: Tak
Ostatnio edytowany przez JCOB (2017-01-07 22:22:29)
Serial: F656064A357A72A6C049EE22521396A2
Nick: NotBad
Imię : Michał
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak (proszę opisać gdzie, kiedy i jaka funkcja była pełniona) : Tak byłem w SAPD wiele razy na wielu serwerach. Ostatnio awansowałem na range NadInspektor . Na 1 serwerze miałem Starszego Sierżanta.
Kilka zdań o sobie:Nazywam Się Michał . Mam 15 Lat Interesuję się muzyką oraz motoryzacją. Jestem osobą uczciwą i szczerą. Lubię pomagać innym. Szybko się uczę nowych rzeczy. Zawsze to co robię wykonuję dokładnie i starannie. Lubię pracować z innymi w grupach, potrafię się podporządkować rozkazom. Jestem spokojny, nie używam wulgaryzmów i wyzwisk. Nigdy się nie poddaję bo wiem żeby coś osiągnąć trzeba na to zapracować. Potrafię przyznać się do swoich błędów i przyjąć konsekwencje.
Dlaczego Ty:Ponieważ jestem ogarniętą osobą która potrafię dobrze pracować w grupie. Umiem wygrywać a także przegrywać. Jestem Stanowczy. Nie znoszę jak ktoś na kogoś nagaduje.
Ilość godzin przegranych na serwerze: 1230 Minut.
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?: 10/10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin) : 3-6H Dziennie.
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: (dokładna ilość godzin) : 4-6H Dziennie.
Serial: 505EB2A410B1281C32A0336618A56333
Nick: BeQu
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak (proszę opisać gdzie, kiedy i jaka funkcja była pełniona): Tak , SAPD , na tym serwerze , ale tak na jeden dzień tylko .
Kilka zdań o sobie: Witam całą Administrację , i wszystkich czytających to . Mam na imię Jakub , i mam 11 lat . Lubię grać w GTA ( MTA / SAMP ). Spędzam dużo czasu na tym serwerze , i mógł bym kontrolować , co się dzieje na serwerze , poprzez rangę SAPD . Lubię łapać przestępców .
Dlaczego Ty: . Na innych serwerach , zawsze bawiłem się w policjanta , i zatrzymywałem ludzi , i ich sprawdzałem, dla tego myślę , że mam wprawę .
Ilość godzin przegranych na serwerze: 14 - 16 ( jakoś tak. Z rangą SAPD , będe dłużej przebywał na serwerze )
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?: 7/10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin): w niektóre wolne dni ,spędzam nawet na grę 10 godzin.
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: (dokładna ilość godzin): 7 godzin , z przerwami. ( typu. obiad i tp.)
Serial: D73BD9D8F79175ABAB46D39B24EA5742
Nick:maciek20020041
Imię:Maciek
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: nie zabardzo
Kilka zdań o sobie: jestem maciek halicki i mieszkam w białymstoku
Dlaczego Ty: Bo chciałbym gdzieś preacować i chronić prawa
Ilość godzin przegranych na serwerze: dokładnie nie wiem ale gram jusz dokładnie 3-4 dni
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?: 8
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin) od 2 do 6
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: tyle samo ile w grze
Serial:7EBC6E549892DBC7C02B4DF22ABB6492
Nick:RareGun17
Imię Jakub
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie
Kilka zdań o sobie: Mam na imie Jakub, lubie grac w gry miedzy innymi ; csgo mta samp L4D2 i inne jestem spokojna osoba lubie pomagac nowym graczom, lubie grac w Pilke nozną, koszykowke i uni hokeja, rowniez interesuje sie motoryzacją.
Dlaczego Ty: Poniewaz nigdy nie bylem w tak powaznej frakcji, bardzo chcialbym troche poganiac przestepcow, jezeli mial bym oceniac w jak jezdze w skali od 1-10 ocenil bym na 7/10
Ilość godzin przegranych na serwerze: 79h
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?: 6/10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: 8
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: 5
Dziękuje za przeczytanie mojego podania
Pozdrawiam cala administracje i wszystkich graczy )))
Serial: EA3183D60DFC01A12B1582DDC3B483E3
Nick: $$Error404$$
Imię: Arek
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak: NIE
Kilka zdań o sobie:Mam na imię Arek. Mam 16 lat w tym roku (rocznik 2001). Mieszkam w Nowym Sączu. Jestem blondynem, niskim, ale dobrze zbudowanym. Moim hobby jest piłka nożna, gram w klubie Sandecja Nowy Sącz jako środkowy pomocnik. Aktualnie przygotowywuję się do testów gimnazjalnych. Mogę dodać to, że Interesuję się grami komputerowymi, a także autami.
Dlaczego Ty: Ponieważ nigdy jeszcze nie byłem w tej frakcji, więc chciałbym spróbować czegoś nowego. Lubię ogólnie jakoś zajmować się takimi rzeczami jak pościgi, łapanie przestępców. Bardzo chciałbym spróbować zostać policjantem, szybko nauczyłbym się potrzebnych komend i myślę że świetnie dałbym sobie radę ;D
Ilość godzin przegranych na serwerze: Nie działa panel pod F5 ale myślę że jakoś z 15h
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?: 9-10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: 3-5h
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: 2-4h
Ostatnio edytowany przez Error404 (2017-01-07 23:09:41)
Serial: 71D381EDF38FB192D4E760BEA9B88593
Nick :opla19
Imię:Maciek
Kilka zdań o sobie:Jestem miłym Graczem. Nie wyzywam jestem uczciwy dla graczy i nie oszukuje.
Dlaczego Ty: Ponieważ już pracowałem w SAPD na nie jednym serwerze i wiem prawie wszystko.
Ilość godzin przegranych na serwerze:około 80h
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: z 6h
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: 4h
Serial:557FE11C5CB59F54C7369CFB07197CA4
Nick:thedude123
Imię:Damian
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych:Tak byłem zatrudniony na innych serwerach wiele razy i spisywałem się bardzo dobrze
Kilka zdań o sobie:Nazywam się Damian i Mam 16 lat. Lubie grać w mta i bardzo interesuje mnie frakcja SAPD. Lubie działać w zespole i pomagać innym. Nie toleruje piratów drogowych.
Dlaczego Ty:Ponieważ jestem graczem opanowanym, kulturalnym, chętny do pomocy i nie odpuszczam łatwo. Wykonuje polecenia wyższych rang i przestrzegam regulamin. Najważniejsze jest to że do pracy będę podchodził bardzo poważnie i sumiennie. Wszystkie skargi i zawiadomienia dokładnie analizuję. Bardzo szybko się uczę.
Ilość godzin przegranych na serwerze:ok.100h
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?:9/10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: 7h
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie:4h
Serial:627FAE2C2223C490F4CE8C4ADA868C03
Nick:bajo
Imię:Rafał
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Tak |SMSA|
Kilka zdań o sobie:Mam na Imię Rafał mam 13 lat mam wzrost 160cm mam piwne oczy. Jestem Miłym graczem i pozytywnie nastawiony do wszelkich rzeczy.
Dlaczego Ty:Dlatego ja bo od kąd pamiętam interesuje się zawodem policjanta.
Ilość godzin przegranych na serwerze:12 godzin i 30 minut
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?:4
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: 2 godziny
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: 2 godziny
Serial:0D6086F945C23AB6064C7FAE5CFB0803
Nick:JCOB
Imię-Kuba
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak (proszę opisać gdzie, kiedy i jaka funkcja była Byłem W SAPD na tym serwerze na tym serwerze 2 dni temu ale byla nowa edycja pełniona)
Kilka zdań o sobie:Jestem Kuba lubie mieć dobra range na serwerze i sądze że był bym dobrym SAPD-em
Dlaczego Ty:Ograniam RP bo już byłem W SAPD lubie robić pościgi i jestem kulturalny
Ilość godzin przegranych na serwerze:
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?: 10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: narazie 20 min ponieważ jest nowa edycja
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: 5godz
Serial:
Nick:SZERYF
Imię:Kacper
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Tak byłem na 1 serwerze z topowych serwerów w polsce ogarniałem tam
Kilka zdań o sobie:Nazywam się Kacper mam 19 lat chodzę do 4 technikum. Jestem pozytywną uśmiechniętą osobą skłonną do pracy w grupie . Moim ulubiony zajęciem jest odgrywanie rp tego słabszego jak i tego bardziej wymaganego wprawy w rp najbardziej lubię frakcyjne rp lecz gangowe też jest okej . Lubię grać w piłkę nożną oraz w siatkówkę amatorsko skacze na bmx ie lecz czasami mogę przez to doznać jakiegoś urazu . Od dziecka zawsze chciałem zostać strażakiem lecz mi sie to nie udało ale chcę spróbować swoich sił w osp i zobaczyć jak to jest być strażakiem i ratować z pasji ludzi .
Dlaczego Ty:Jestem miłą pozytywną osobą potrafię pracować w grupie . Chciałbym pomagać w pościgach i łapaniu przestępców w sf należałem do pd na 1 z topowych serwerów w polsce . Potrafię odgrywać rp na wysokim poziomie co jest moją pasją rp zawsze dla mnie było fajne i jest poprostu to kocham ogarniam zasady pd jak i serwera .
Ilość godzin przegranych na serwerze:78
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?:9
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: 5h
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: 4h
Chciałbym Pozdrowić Graczy Adminów oraz oczywiście Liderów SFPD Wielkie brawa dla was jesteście wspaniali że tworzycie taką frakcje i ją utrzymujecie
Serial:12DCE18E5AC99399E351EF5217425F04
Nick:VarjenPL1337
ImięKacper
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak (proszę opisać gdzie, kiedy i jaka funkcja była pełniona)Tak
Kilka zdań o sobie:Mam na imie kacper mam 15 lat lubie grac w pilke i grac w gry komputerowe
Dlaczego Ty:Poniewaz nie lubie brawurowych jazd lubie byc policjantem w grach
Ilość godzin przegranych na serwerze:355 min
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?:8/10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin)1/8
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: (dokładna ilość godzin)1/5
Podania Piszemy Pod Podaniem
Serial:66D3151D823038D27352DF334672E7F2
Nick: Mikus32
Imię: Piotr
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak (proszę opisać gdzie, kiedy i jaka funkcja była pełniona): tak bylem PSP na wczesniejszym serwerze play your story/stories...
Kilka zdań o sobie:lubie pograć i pobawić się w policjanta ... mam 14lat .
Dlaczego Ty:Dlaczego nie?
Ilość godzin przegranych na serwerze:około 100
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin): 2/5 godzin
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: (dokładna ilość godzin): 2/3
Serial:52DA7366FB0C99F6011192EC1847AD54
Nick: roki123
Imię: Michał
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak (proszę opisać gdzie, kiedy i jaka funkcja była pełniona)
Nie, nie pracowałem w SAPD ale wiem na czym polega jego praca
Kilka zdań o sobie: Nazywam się Michał i mam 14 lat.Interesuje sie piłką nożna , elektroniką i motoryzacją.
Dlaczego Ty: Ponieważ lubię pomagać nowym graczom i łapać przestępców
Ilość godzin przegranych na serwerze: ok 3,6k
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?: 9
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin)-6h
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: (dokładna ilość godzin)- 4h
Wiem ,że trochę krótko ale mam nadzieje ,że się dostane.
Pozdrawiam całą administracje
Ostatnio edytowany przez Roki123 (2017-05-15 17:26:34)
Serial: 9919D0CBDEFC663821BBA5026401B1A1
Nick: Jakoob
Kilka zdań o sobie: Jestem bardzo Ogarnięty chociaż mam 11 lat ale rozumiem dużo ale nie wszystko. Moją pasją jest spędzanie czasu przy komputerze xD.
Dlaczego Ty: Ponieważ nigdy nie byłem w żadnej frakcji a na innych serwerach bawiłem się w policję.
Ilość godzin przegranych na serwerze: 3/4
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?: 5/10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin) 4
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: (dokładna ilość godzin) 3/4 z przerwami (Obiad , Sprawy rodzinne itp. )
Jakoob
Serial: A90DAD05EDC0BD33BE224666393708B2
Nick: oker
Imię: Adrian
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak (proszę opisać gdzie, kiedy i jaka funkcja była pełniona): Tak, byłem SAPD na serwerze, który już nie istnieje.
Kilka zdań o sobie: Jestem miłym, przyjaznym oraz pomocnym człowiekiem.
Dlaczego Ty: Ciągle staram rozwijać swoje umiejętności. Od dawna się interesuję policją. W przyszłości planuję wstąpić w szeregi policji, najpierw do oddziału prewencyjnego, a później rozwijać się.
|PUNKT DODANY PRZEZ MNIE| Moje wady i zalety:
+Miły
+Przyjazny
+Pomocny w miarę możliwości
+Trudno mnie zdenerwować
+Umię pracować w zespole
-Czasem nie panuję nad emocjami
Ilość godzin przegranych na serwerze: 2, lecz w ciągu tygodnia wbije około 40-50h, jak będzie miła atmosfera
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?: 8/10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin): w niektóre dni 3-6h, w inne nawet po 12h
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: (dokładna ilość godzin): Większość czasu gry.
Serial: 8C969158C1FB9C22056F67BBDA6FC252
Nick: Szumixx
Imię: Szymon
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Tak, raz na serwerze kolegi, ale nie pamiętam już nazwy....
Kilka zdań o sobie: Mam na imię Szymon. Mam 12 lat. Jestem ogarniętym człowiekiem, jestem miły, jestem dobrym kolegą. Lubię serwery, szczególnie wasz.
Dlaczego Ty: Zawsze chciałbym być w policji i pracować jak prawdziwy człowiek, mogę też zachęcić do tej frakcji znajomych.
Ilość godzin przegranych na serwerze: 10h będzie myślę.
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?: 7/10, zależy jak wymagające jest dane RP.
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: 10h
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: 3h, albo dużo więcej
Pozdrawiam Szumixx.
Myślę, że się dostanę Policji........
Serial: 962DCBB7DAB4AED041DD986416191803
Nick: Alkaida|Mauy
Imię Filip
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak (proszę opisać gdzie, kiedy i jaka funkcja była pełniona) nie byłem zatrudniony
Kilka zdań o sobie: często jestem aktywny na serwerze , lubię gdy panuje porządek na nim dlatego zgłaszam się na tą posadę, aby móc go zachować, w wolnym czasie lubię wychodzić ze znajomymi oraz grać w piłkę nożną, moim zainteresowaniem są motocykle
Dlaczego Ty: Tak jak wyżej napisałem, a mianowicie lubię gdy na serwerze panuje porządek i chciałbym go dochować otrzymując tę właśnie posadę, pomimo iż gram dopiero od 2 dni na tym serwerze to jestem dość aktywny, a także dobrze się dogaduje z graczami
Ilość godzin przegranych na serwerze: wydaję mi się że mniej więcej 7h
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin) jeśli chodzi o ilość czasu który mogę poświęcić na grę dziennie to jest to około 5 h lub więcej zależy od dnia (w niedzielę mogę dłużej grać)
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: (dokładna ilość godzin) myślę że 4h dziennie lub więcej
Serial: 40331715C6BA29674810EB5C9E5B79A3
Nick: KashIII
Imię Michał
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak (proszę opisać gdzie, kiedy i jaka funkcja była pełniona) Nie
Kilka zdań o sobie: Lubie grać w MTA:SA i SA:MP. Moim ulubionym serwerem RPG jest "Play Your Story". Interesuej się również motoryzacją a szczególnie motocyklami. :3
Dlaczego Ty: Szczerze mówiąc nigdy jeszcze nie bylem w SAPD, więc fajnie by było pobawic sie w policje i ogarnąć graczy którzy taranują innych i jada dalej
Ilość godzin przegranych na serwerze: 1276 minut
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin) 6
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: (dokładna ilość godzin) 6
Serial: 63CB5DD22E8D415B4646596FE023A3F3
Nick: Shacker*
Imię: Sebastian
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak (proszę opisać gdzie, kiedy i jaka funkcja była pełniona) Nie
Kilka zdań o sobie: Jestem mily, lubie sie scigac i lubie policje
Dlaczego Ty: Bo jestem wyjątkowy
Ilość godzin przegranych na serwerze: Nwm
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?: 10/10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin) 10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: (dokładna ilość godzin) 4
Serial:09C21CB841DB3428721BA1BCD1893333
Nick:MuffiN
Imię:Szymon
Kilka zdań o sobie:Jestem ogar, dyscyplina 100% (nie zawsze xD)
Dlaczego Ty:Ponieważ i like this game and SAPD
Ilość godzin przegranych na serwerze:100-200, jakoś tak Gram już 3 miesiące
I wchodze na 3-4, 5-7 razy w tygodniu
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?:8/10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę:Od 3 do 7
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: Od 2 do 4
Serial:EBF2E3D007A98B64533E1500B2D0A902
Nick:B@rtek
Imię:Bartek
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych:Nie jeszcze nie zdarzyło mi się dostać do służb mundorowych,acz kolwiek w głębi serca mam cichą nadzieję,że mi się uda.
Kilka zdań o sobie:Jestem miłym i sympatycznym chłopcem.Lubię pomagać innym,gdy tego chcą.
Dlaczego Ty:Poniewarz bardo lubię grać w "MTA" i ostatnim czasem bardo polubiałem ten serwer i to dlatego piszę to podanie.W przyszłości,chciał bym zostać policjantem,a puki co fajnie by było pobawić się w niego w świecie wirtualnym.
Ilość godzin przegranych na serwerze:Na serwerze nie gram długo mam dopiero niecałe 4h.Wiem,że z tak małą ilością godzin będzie mi trudno dostać się do jakiejś frakcji lecz czas spędzony na serwerze ciągle roście.
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?:Myślę ze mojemu poziomowi RP mogę dać 10/10.
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę:To dosyć trudne pytanie i często jest zadawane przez moich rodziców.Nie ukrywam lubię grać i miło spędzać czas w świecie wirtualnym.Myślę,że codziennie potrafię spędzić czas na serwerze ok.5h.
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie:Czas na służbie jest podobno bardzo ciekawy a zarazem bardzo męczący,ale nie mam stóprocętowej .pewności.Myślę,że mógłbym spędzić od 2-4h na służbie.
Serial: 7517801DB65FDF659675D794A2FF9A12
Nick:NecO
ImięSzymon
Czy jesteś/byłeś/byłaś zatrudniony/zatrudniona w służbach mundurowych: Nie/Tak Tak bylem na innym serwerze vliderem SAPD ale tamten serwer juz nie istnieje.
Kilka zdań o sobie:Jestem milym nastolatkiem mam 14lat i bede chodzil do klasy 2gim. Lubię grac na serwerach rp i też czasami lubię jezdzic po mapie i poznawac nowe miajsca. Mam wgraną mape z nazwami ulic wiec moge wszedzi i szybko sie udca na zgloszenie.
Dlaczego Ty:Bylem juz kiedys w sapd i juz wszystko umiem dlatego stwierdzilem ze warto jest napisac podanie do SAPD i na tym serwerze.
Ilość godzin przegranych na serwerze:Gram dopiero 2dzien i mam juz okolo 15godzin
Jaki jest twój poziom RP w skali 1/10?:9/10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na grę: (dokładna ilość godzin)7-10
Ile czasu jesteś w stanie spędzić na służbie: (dokładna ilość godzin)5-6
Wiem ze, troche mało ale mam nadzieje ze, wystarczy i się dostane do ASAPD Pozdrawiam cały serwer.
;/